top of page

Diensten

Het begint bij een goed begrip van merk en doelgroep.
Daarna gaan we op zoek naar een idee dat past bij waar het merk voor staat en relevant is voor de doelgroep.

Image by NordWood Themes

Social Media

Vergroot uw netwerk

Aanwezig zijn op sociale media zoals Facebook, Instagram en LinkedIn biedt enorm veel kansen en voordelen. Red u het niet om dit zelf bij te houden, of is social media gewoonweg niet uw ding? Graag help ik om deze tool effectief en efficiënt in te zetten voor uw merk! We gaan aan de slag om een sterke online-aanwezigheid te realiseren. Het resultaat? Een goede online reputatie en een netwerk die de waarde van uw merk op de lange termijn zal bewijzen.

computer-820281_1920.jpg

Nieuwsbrieven & Website

Versturen en creëren van uw nieuwsbrieven en het up to date houden van uw website

Uw website is vaak de eerste indruk die u maakt op potentiële relaties en klanten. Daar krijgt u maar één kans voor! Graag help ik u erbij om ervoor te zorgen dat u een onuitwisbare impressie achterlaat. 


Een andere effectief marketingmiddel is de nieuwsbrief. Een professionele, interessante nieuwsbrief zorgt voor een hoge openingsratio, wat vervolgens leidt tot de gewenste reacties! 

My Post.png

Grafisch Ontwerp

Het ontwerpen van flyers of promotiemateriaal

Maak uzelf herkenbaar met creatieve visitekaartjes, flyers, brochures, en online advertenties. Graag ontwerp ik online en offline producten die u in de spotlight zetten.

Diensten: Onze diensten
bottom of page